Nuotaka įteikia dovaną mamai

Vestuvių dovanos nuo jaunųjų - dovanos svečiams, pabroliams, pamergėms ir tėvams

Vasaros sezonas visame pasaulyje asocijuojasi su nesibaigiančiu vestuvių maratonu. Artėjančios vestuvės priverčia jaunuosius paplušėti iš peties, o kur dar visos dovanų paieškos atimančios ypač daug laiko. Tad tam, kad artėjančios vestuvės netaptų galvos skausmu, jauniesiems SHILT BOX specialistai pataria ir dalinasi vestuvių dovanų idėjomis svečiams, tėvams, bei pamergėms ir pabroliams! 

Vestuvių dovanos svečiams

Vestuvių dovanos svečiams, dar kitaip vadinamos atminimo dovanomis ir yra laikomos padėkos simboliu. Šios dovanos simbolinės todėl neturi būti brangios ir ekstravagantiškos.

Tam puikiai tiks tokie suvartojami dalykai, kaip medus, riešutų sviestas, uogienė, desertai, saldainiai, arbatžolės, šampanas ir kt. Kitas puikus pasirinkimas - įvairūs rankų darbo gaminiai, kaip žvakės, muilai, kvapus vanduo, namų kvapas, eterinis aliejus ar net aliejus voniai. Jeigu vestuvėse dalyvauja ir mažieji, tuomet pagalvokite apie atskiras dovanėles ir Jiems. Rinkitės saldėsius, spalvinimo priemones ir knygeles, minkštus, mažus žaisliukus, pasakų knygeles ar kitas vaikiškas dovanėles.

Dovanos vestuvių svečiams, tai padėkos ženklas. Todėl nepersistenkite ir rinkitės dovanas, kurios spinduliuoja nuoširdumu ir meile. Nudžiuginkite vestuvių svečius ir padėkokite Jiems, kad šiuo svarbiu gyvenimo momentu Jie buvo drauge.

Vestuvių dovanos tėvams

Vestuvių šventėje ypač didelis dėmesys skiriamas ir jaunųjų tėvams. Tėvai, tai svarbiausi žmonės jaunųjų gyvenimuose. Jie visuomet šalia ir dėl savo vaikų laimės yra pasiryžę nuversti pačius didžiausius kalnus. Todėl padėka tėvams čia ypač svarbi. Tad ką gi padovanoti tėvams?

Rinkitės dovanas, kurios primins Jus ir suteiks tėvams džiaugsmo. Tam puikiai tiks įrėminta padėka, su pačiais šilčiausiais ir jautriausiais žodžiais. Tokia dovana simboliška tačiau spinduliuoja šiluma ir nuoširdumu.

Kaip vestuvių dovana tėvams puikiai tinka ir graviruoti produktai. Tai gali būti ir stalo įrankiai, vazos su šviežių gėlių prenumerata ar papuošalas su reikšminga graviūra. Tokia dovana ilgaamžė, todėl džiugins tėvus ilgus metus.

Nepamirškite įrėmintų šeimos nuotraukų arba nuotraukų albumų. Tai labai šilta ir nuoširdi dovana, kuri puikuosis pačioje garbingiausioje tėvų namų vietoje. O pažvelgus į šią dovaną, tėvų veidus papuoš plati šypsena veide.

O taip pat atsidėkoti tėvams galite ir poilsiu. Padovanokite išvyką savaitgaliui ar romantišką vakarienę dviems, kurios metu Jūsų tėvai galės atitrūkti nuo visų rūpesčių ir sukurti naujus prisiminimus.

Padovanokite augalą, žvakidę, padėklą arba sentimentalų paveikslą, kuris ne tik papuoš tėvų namus, bet ir primins Jus. Padėkokite tėvams subtiliai ir įvertinkite jų pastangas. Skirkite Jiems ypatingą dėmesį vestuvių šventėje ir apipilkite Juos meile!

Vestuvių dovanos pamergėms ir pabroliams

Jeigu planuojant vestuves nusprendėte turėti pabrolius ir pamerges, tuomet pagalvokite apie dovanas ir Jiems.

Pamergių ir pabrolių dovanoms nebūtina skirti didžiulio biudžeto. Esate kūrybiški? Galite pagalvoti ir apie Jūsų pačių rankomis pagamintas dovanas. Kiekvienam pabroliui ir pamergei dovanokite skirtingas ir gerai apgalvotas dovanas, taip parodysite asmeninį dėmesį.

Pamergių ir pabrolių dovanoms puikiai tiks personalizuotos dovanos su vardo raidėmis ar išgraviruotomis žinutėmis. Tačiau venkite žinučių, susijusių su vestuvėms, juk norite, kad dovana būtų naudojama ilgą laiką. Dovanokite daiktą ar patirtį, kuri atspindės Jūsų santykius ir tradicijas. Taip suteiksite dovanai ypatingo asmeniškumo, žavesio ir sentimentalumo.

Nesirinkite mažmožių, kurių nenorėtumėte gauti patys. Parodykite savo šventės svečiams ypatingą dėmesį ir dovanokite jausmą. Todėl gerai apgalvokite, kokias dovanas įteiksite tėvams, pamergėms ir pabroliams, bei vestuvių šventės svečiams. Negalite skirti didelio biudžeto? Tuomet pabandykite paruošti dovanėles patys, taip suteiksite joms unikalumo ir šilumos. Padėkokite savo svečiams iš visos širdies.

Vertinate kokybę ir šilumą? Branginate savo laiką? Tuomet kreipkitės į SHILTA BOX dovanų specialistus. SHILTA BOX turi daugybę apgalvotų ir išieškotų dovanų, tad sukursime Jums dovanas, kurios suartins!

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą