dvi moterys laiko krūvą baltų dėžių su kaspinais

Gimtadienio dovanos, kaip jas išrinkti?

Dovanos, kurias perkame dažniausiai - tai gimtadienio dovanos. Atrodo, kad renkant dovanas tiems patiems žmonėms metai iš metų, Jūs jau žinote, kas turėtų įtikti ir patikti. Tačiau artėjantys gimtadieniai ir dovanų paieška dažnai tampa didžiausiu galvos skausmu, ypač kai pasirinkimo yra tiek daug. Norėdami palengvinti šį darbą, SHILTA BOX pateikia sąrašą patarimų ir dovanų idėjų, kurios leis Jums įteikti jaukias, išgalvotas dovanas.

Renkantis gimtadienio dovanas, vadovaukitės šiais patarimais:

  • Pagalvokite, ką žinote apie gimtadienį švenčiantį žmogų. Susirašykite visus faktus apie jo šeimyninę padėtį, darbą, rutiną, pomėgius, norus ir ateities planus. Nesirūpinkite, jei nepažįstate žmogaus labai artimai, naudokite faktus, kuriuos žinote arba paprastai galite sužinoti.
  • Sugalvokite kokią emociją norite suteikti? Šis žingsnis yra ypač svarbus, nes taip judėsite nuo daiko įteikimo iki dovanos sukūrimo. Ar norite nudžiuginti, palengvinti, prablaškyti, palepinti? Tai suteiks dovanai toną ir susiaurins dovanų pasirinkimo ratą.  
  • Taip pat apgalvokite kokį biudžetą galite skirti dovanai. Nesistenkite iš biudžeto išspausti kuo daugiau besirinkdami nukainotas prekes. Kaip pasikeistų gautos dovanos psichologinė vertė, jei rastumėte ją ženkliai nukainotą? 
  • Dar viena dažnai daroma klaida, tai nuperkama daug niekučių, kad dovana atrodytų didingesnė. Šiais laikais žmonės daiktų turi daug, tad norime dovanoti kąžką, kas būtų vertinama ir naudojama. Rinkitės geriausios kokybės daiktą, kokį tik galite įpirkti. Prisiminkite - svarbiausia kokybė, o ne kiekybė.
  • O dabar taikykite formulę:
pasirinkite gimtadienio šventėjo faktą
 + 
kokią emociją norite suteikti
+
biudžetas
=
dovanų idėjos

Taikant šią formulę Jūs susiaurinsite galimų dovanų pasiūlą taip paversdami tinkamos dovanos pasirinkimą lengvesne užduotimi. Juk kuo daugiau pasirinkimo, tuo sunkiau padaryti sprendimą. O geriausia tai, kad išrinksite gimtadienio dovaną su jos gavėju mintyse.  

Jei netgi ir taikant šią formulę idėjų nekyla, galime Jums padėti. Su SHILTA BOX dovanų specialistų pagalba, surasite geriausią dovaną. SHILTA BOX turi daugybę apgalvotų ir išieškotų dovanų tiek vyrams, tiek moterims, tiek vaikams, tad jeigu niekaip nepavyksta rasti tos vienintelės dovanos gimtadienio šventei, SHILTA BOX mielai Jums padės. Jums belieka tik į mus kreiptis.

O jeigu sugalvojote nuostabią dovaną, paverskite ją ypatinga ir nepamirštama pridėdami emociją. Kaip tai padaryti? Per dovanos pakuotę ir sveikinimo tekstą. Skirkite šiems elementams laiko ir pastangų. Naudokite kokybiškas pakavimo priemones: šilkinį popierių, aukštos kokybės kaspinus, subtilias dėžutes, spalviškai derantį užpildą, jeigu labai norisi, panaudokite blizgias detales ir, žinoma, nepamirškite su meile užrašyto atviruko. Sukurkite magiją, kuri gimtadienio dovaną pavers įsimintina išvyniojimo patirtimi.

Tikimės, jog šie nuoširdūs patarimai Jums padės renkantis gimtadienio dovanas, o siekdami palengvinti Jūsų paieškas dalinamės dovanų idėjomis iš SHLITA BOX.

Gimtadienio dovana vyrui, kuris mėgsta laiką leisti namuose: „Gyvenimo Vyrai“

 

Rinkinys tinkantis net ir išrankiausiam vyrui. Šioje dovanoje rasite rudas Flokati šlepetes, pagamintas iš kupranugario ir merino vilnos, prabangaus kvapo rankų gamybos Max Benjamin žvakę Dodici.Juk ir vyrai vertina prabangų jaukumą savo tvirtovėje. Dėžutėje taip pat rasite prabangios kosmetikos: Raw Naturals Brewing Co. skutimosi gelį Mighty Fluffy, bei  balzamą po skutimosi Mr Cool. Ši gaivinančiai veikianti kosmetika padeda apsaugoti odą nuo išsausėjimo, skustuvo sukeliamo deginimo pojūčio ir paraudimo. Mes taip pat pridėsime išskirtinę dovaną - Palo Santo lazdelę. Tai šventasis medis iš Peru, kuris valo supančią aplinką, atpalaiduoja ir pašalina blogą energiją. Su šia dėžute, bet kuris vyras susikurs savo dienos ritualus, kurie padės pabėgti nuo kasdienių rūpesčių. 

Gimtadienio dovana grožiu besirūpinančiai moteriai: „Tu Švyti, Gal Įsimylėjai?“

Rinkinyje rasite prabangios kosmetikos gaminį: Grown Alchemist Antioxidant veido aliejų, kuris garsėja savo veiksmingumu, gerina veido odos elastingumą, mažina raukšleles ir sulėtina odos senėjimo ženklus. Į šią dovanų dėžutę taip pat įeina rožinio kvarco Gua Sha veido masažuoklis. Tai yra ypatingai efektyvi priemonė nuo raukšlių, veido formavimui ir ryškiems kontūrams išgauti, šis masažuoklis taip pat gerina kraujo cirkuliaciją ir skatina limfos nutekėjimą. Dar daugiau, rinkinyje rasite nuostabią miegančią rožę, kuri džiugins ištisus mėnesius. Su šia dovanų dėžute moterys pasijaus kaip po dienos spa centre, o prabangūs potyriai jas užburs, bei leis užsimiršti kasdieniuose rūpesčiuose.  

Gimtadienio dovana svajingai mergaitei: Svajonės Debesyse

Tai puiki dovana, kuri pradžiugins mažąsias princeses. Rinkinį sudaro ypatingai švelni ir meili Jellycat zuikutė, kuri yra pasipuošusi švelnaus tiulio sijonu su dailia satino juosta. Dovanų dėžutėje taip pat rasite knygą vaikams “Kokios Spalvos Yra Bučkis”, kuri skatina smalsumą, pažinimo džiaugsmą, kūrybiškumą ir kritinį mąstymą. Smalsi pasakos herojė sumišusi – ji nori nupaišyti bučkį, tačiau niekada nėra to dariusi. Tikrasis atsakymas  Minimonei ateina tuomet, kai mama ją meiliai pabučiuoja. 

Gimtadienio dovana smalsiam vaikui: Susirašinėjimo Draugai

Tai puiki dovana, kuri tiks kiekvienam veikliam ir smalsiam mažyliui. Rinkinį sudaro draugiškas Jellycat drakonas, kuris kaip mat taps geriausiu mažylio draugu. Dovanų dėžutėje taip pat rasite knygą vaikams “Drakono paštas”, kurioje slepiasi penki tikrų tikriausi laiškai. Knygos veikėjas Aleksas savo namuose aptiko drakoną ir nežino, ką daryti. Tačiau berniukas nepasimeta ir nusprendžia parašyti laiškus skirtingiems žmonėms. Netrukus Aleksas gauna laiškus su atsakymais, kuriuose parašyta ką daryti berniukui.  

Universali gimtadienio dovana porai:Noriu Tave Pažinti“

Rinkinį sudaro „Noriu Tave Pažinti“ komunikacinis žaidimas, kuriame rasite su psichoterapeuto pagalba suformuluotus klausimus, kurie lyg pokalbių gidas pakvies poras į atvirą dialogą. Dovanų dėžutėje taip pat rasite ir Newby Teas Hunan žalią  arbatą, kuri puikiai tinka rytams ir užburia subtiliu kvapu. Newby Teas - tai labiausiai pasaulyje apdovanotas arbatos prekės ženklas, kurių produktus rasite penkių žvaigždučių viešbučiuose, Michelin žvaigždučių restoranuose ir prabangiose parduotuvėse. Rinkinyje rasite ir dovaną nuo SHILTA BOX - Palo Santo lazdelę. Tai šventasis medis iš Peru, kuris valo supančią aplinką, atpalaiduoja ir pašalina blogą energiją. Su šia dėžute kurti ritualus kur kas lengviau. Tokia dovanų dėžutė patiks, tiek vyrams, tiek moterims, tiek poroms.

Taip pat nepamirškite, jog dovanų dėžutės turinį galite susikomplektuoti ir patys, pasinaudojus paslauga “Susikurkite Rinkinį”. Na o jeigu, tai per sunki užduotis, SHILTA BOX dovanų specialistai Jums padės. Atsakysime į visus iškilusius klausimus, patarsime ir drauge sukursime dovanų rinkinį! 

SHILTA BOX - tai dovanos, kurios suartina.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą