Valentino dienos dovana, kuri padeda įsimylėti iš naujo

Valentino dienos dovana, kuri padeda įsimylėti iš naujo

Juk mylime ne tik per Valentino dieną ir dėmesį rodome ne tik kartą per metus, bet Valentino diena yra puiki proga sustoti ir dar kartą pasakyti “myliu”. Galbūt tai būdas šį žodį pasakyti ne tik išeinant pro duris, ar einant miegoti, bet pasakyti taip romantiškai, jog drugeliai pilve vėl suplasnoja.

Jau minėjome, kad mūsų tikslas atgaivinti dovanų dovanojimo meną ir pradedame tai daryti nuo Valentino dienos. Sukome galvą, kaip parodyti tą jausmą širdyje per dovanas. Kaip pabėgti nuo to PIRKTI, PIRKTI, PIRKTI ir tikrai įdiegti dovanai galios būti nuoširdžiai, romantiškai ir tiesiog kitokiai, nei viskas aplink.

Meilės laiškas – atsirado idėja galvoje. Kaip nuostabu – juk įsimylėjėliai išliedavo savo širdį, uždegdavo kūną romantiškas, aistringais laiškais. Tačiau kada paskutinį kartą jį rašėte? Ar išvis rašėte? Jei ne, tai dovana, kuri tikrai nustebins ir puikiai tiks Valentino dienai.

Tačiau vat čia dauguma susiduria su problema – tai ką parašyti, kad taikliai atspindėtų mano jausmus? Juk žodžių tokiam jausmui išsakyti nėra, arba jie tiesiog nesidėlioja ant popieriaus lapo. Pasikliovėme rašytojos Aistės Remeikienės pagalba, kuri sukūrė laišką, nuo kurio vėl linksta kojos. Atsakydami 5 klausimus Jūs jį paversite savo, personalizuosite ir pritaikysite būtent savo žmogui. Trumpa ištrauka iš laiško:

“Aš myliu tave! Su kiekviena diena, vis labiau! Ir nors jau šimtą kartų tai girdėjai – kiekvienas kartas vis kitoks. Stipresnis ir tikresnis. Todėl ir žodžiai, kad ir tie patys, bet daug svaresni ir nuoširdesni.“

Meilės laiškas, aprištas juostele ir užklijuotas vaško monograma

Nebūtume SHILTA BOX, jei nepaverstume meilės raiško WOW. Jį atspausdiname ant kokybiško raudono popieriaus. Žinau, jog ranka rašytas būtų dar tobuliau, bet dailyraščiu nepasižymime, o estetika mums labai svarbi. Tada jį perrišame šilko juostele ir suklijuojame tradiciška vaško monograma. Laišką iškvėpiname ir paruošiame įteikimui.

meilės laiškas, šalia padėta rožė

Taip su Valentino diena priartėjame prie dovanų meno grąžinimo, jauki, personalizuota dovana, kuri nekvepia komercija, bet turi tikslą suartinti žmones per gilius meilės žodžius.

 

 

Grįžti į tinklaraštį

1 komentaras

Super užsakiau laišką draugui gavus atrodė labai elegantiškai o tekstas tai visai neturiu žodžių net ir draugas susigraudino labai ačiū ❤️

Simona

Rašyti komentarą