Kaip pasveikinti mamą, kai esi toli?

Kaip pasveikinti mamą, kai esi toli?

Artėjant mamos dienai pradedame mastyti kaip nuoširdžiai pasveikinti mamą. Žinoma, mamai skirti dėmesio ir dovanų reikia ne tik per mamos dieną, tačiau tiems, kurie pamiršta, arba į galvą tiesiog nešauna, ši diena kalendoriuje yra puikus priminimas pasakyti “myliu“. Ką dovanoti ir kaip nustebinti mamą kai esate toli ir tiesiog negalite atnešti savo kepto pyrago ir gėlių jai į namus?

1. Gėlės

Klasikinė mamos dienos dovana. Galbūt gėlės buvo viena pirmųjų dovanų, kai darželyje ar pievoje nuskynėte ir sukūrėte puokštę? Jei žinote mylimas gėles, netgi galite sukurti tradiciją siųsti tas pačias gėles kasmet! Būtinai siųskite gėles patikima kompanija, taip jos bus įteiktos, o netyčia neatsidurs ne ten kur reikia. Niekada nepamirškite nuoširdaus sveikinimo teksto, taip Jūs pridedate emociją.

 

Rožės "Pink Mondial"

  1. Dovanos, stiprinančios ryšį

Pagalvokite apie ryšį su savo mama. Kai esate toli, tai dažnai netgi suromantiškėja. Galite įteikti apyrankę su visų vaikų gimimo akmenimis ar pirmosiomis vardo raidėmis, arba kartu dėvėti tokį patį kaklo pakabuką. Jei papuošalai nedomina, per atstumą galite netgi sukurti nuotraukų albumą su nuostabiausiais prisiminimais.

 

Abott Lyon personalizuota apyrankė
  1. Maisto dovanos

Neįpareigojančios dovanos, kurios neužsigulės lentynose (kaip kad mokyklos laikais dovanotos statulėlės) yra maisto produktai. Dovanokite kokybišką šokoladą, ypatingą arbatą ar užsakykite mamos mėgiamų kepinių. Juos galite pristatyti per maisto pristatymo programėles kaip Bolt and Wolt, susitarus tiesiogiai su kepykla arba pasinaudojus konsjeržo paslaugomis.

 

Rooibos arbata šilkinėse piramidėse
Newby Teas arbata šilkinėse piramidėse
  1. Palepinimui

Mama – vienas iš žmonių, kurie nusipelno būti lepinami nuolat. Padovanokite prabangų dovanų rinkinį su karalienei tinkamu vonios aliejumi, šilko skarele ar sodriu namų kvapu. Juk mamos nusipelno, kas gyvenime geriausia. Pridėkite asmeninį sveikinimą ir laukite jautraus skambučio.

Dovanų rinkinys su vonios aliejumi ir žalia arbata

Rinkinys "Gamtos gyvybė"

 

 Prabangi dovana jai

Rinkinys "Tavo išpuoselėtam grožiui"

  1. Patirtys

Jei biudžetas neriboja, nieko nėra geriau nei kartu praleistas laikas, tad padovanokite kelionės bilietą ir nukeliaukite kartu į miestą, kuriame dar nebuvote. Taip suteiksite ne tik nuostabius prisiminimus abiems, bet ir padovansite kelionės laukimo džiaugmą.

 

Būnant toli, didžiausias galvos skausmas būna dovanos įteikimas, neaiški kokybė ir intencijos praradimas. Dėl to ir įkūrėme SHILTA BOX. Mūsų tikslas - suartinti žmones per dovanas. Garantuojame dovanos išpakavimo emociją ir produktų kokybę. Taip pat galime būti dešinioji ranka įgyvendinanti Jūsų idėjas – pristatyti gėlių puokštę ir Jūsų vaikystės nuotrauką rėmelyje – be problemų! Nupirkti kepinių ir kavos ir pristatyti pusryčiu į lovą – viskas įmanoma. Kreipkitės į SHILTA BOX konsjeržą.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą