Dovanų idėjos tėčiams, kuriems nieko nereikia

Dovanų idėjos tėčiams, kuriems nieko nereikia

Birželio pirmasis sekmadienis – tėčio diena ir pagaliau jo eilė būti pasveikintam, tačiau dažnai tėčiams išrinkti dovaną būna kur kas sunkiau nei mamoms. Retas kuris įvertins gėlių puokštę ar kosmetikos produktus. Taip pat tėčiai dažniausiai būna tie žmonės, kurie sako, jog jiems nieko nereikia. Tad kaip pasveikinti tėtį, kuriam kažką sugalvoti yra ypatingai sunku?

 

  • Dovanokite praktiškus daiktus. Net ir žmonės, kuriems nieko nereikia naudoja daugybę daiktų savo kasdienybėje. Pagalvokite kurią rutinos dalį norite pagerinti ir padovanokite turimo daikto gerenį, gražesnį ar kokybiškesnį variantą. Tai gali būti ir naujas bambukinis dantų šepetukas su gera dantų pasta, nuostabiai kvepiantis dušo gelis ar naujas puodelis mėgstamai kavai. Moksliškai įrodyta, kad geriausios dovanos ne tos, kurios sukelia didžiulį pirmąjį įspūdį, o tos, kurios sukelia malonius sentimentus kasdieniniame gyvenime.

Höganäs Keramik puodelis su medine lėkštute

Rudas puodelis su medine lekstute

  • Jei dovanojate patirtį, iš karto suorganizuokite datą ir laiką. Didžiausia problema su dovanojamomis patirtimis yra ta, kad ją suorganizuoti reikalauja pastangų, tad daug dovanų kuponų yra išeikvojama veltui. Jei išrinksite veiklą, kuri tėčiui patiks, paskirkite laiką ar net sudalyvaukite kartu, taip nušausite du zuikius vienu šūviu – padovanosite tiek ir tūriningą laiką kartu, tiek ir įdomius potyrius.

 

  • Laikas kartu. Tai puikiai priveda prie dar vienos dovanų idėjos – tiesiog turiningai praleiskite laiką kartu. Pasigaminkite pietus, žaiskite stalo žaidimus ar vartykite nuotraukų albumus nerdami į vaikystės prisiminimus. Svarbiausia - duokite visą dėmesį tėčiui.

 

  • Atsižvelkite į jo pomėgius. Gal jis didžiulis automobilių fanas, mėgsta žvejoti ar nenustoja kalbėti apie naują šunį, kurio net nenorėjo? Suprasdami mėgstamą veiklą tikrai rasite daugybę dovanų variantų, kurie turės pridėtinę vertę. Lietuvoje peilius dovanoti neįprasta, bet personalizuotas profesionalios kokybės šefo peilis vyrui, kuris mėgsta suktis virtuvėje, bus tikrai įvertintas. Jei esate prietaringi, taip pat prie dovanos pridėkite monetą, taip dovana galės būti išpirkta, panaikinant neigiamus įsitikinimus.
  • Kreipkitės į specialistus. SHILTA BOX dovanų ekspertai jau yra sukūrę daugybę išgalvotų dovanų rinkinių tėveliams, kurie turi mintį, yra kruopščiai supakuoti ir jau paruošti įteikimui. Išsirinkite dovaną, kuri labiausiai patiktų Jūsų tėčiui ir parašykite sveikinimo tekstą, o visu kitu pasirūpinsime mes. Mums tikras džiaugsmas kurti nuostabias dovanas nuo Jūsų ir supaprastinti gerų dovanų išrinkimą.

Dovanu rinkinys - pinigine ir masinos kvapas dezeje

Jei turte dar kokių nors dovanų pasiūlymų ar norite dovanų patarimų, kreipkitės - mums džiaugsmas Jums padėti.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą