Dovanos Sau

Dovanos Sau

 

Artėjant tarptautinei moterų solidarumo dienai dažniausiai turime vieną asociaciją – tulpės. Tačiau kviečiame nelaukti tulpių (nors visad smagu jų gauti), o apsidovanoti dovanomis, kurių pati norite. Taip, taip ir dar kartą taip! Galite sau leisti nusipirkti dovaną Sau. Tai nėra savanaudiška, tai nėra savęs pervertinimas ir “išpindėjimas”, tai tiesiog yra meilė sau.

Tikiu, kad gyvename perversmo laikotarpyje, kai moterys pradeda suprasti savo vertę, savo darbą ir savo įnašą į visuomenę ir savo aplinką. Praeityje jau laikai kai moterys turi stovėti prie puodų ir gimdyti vaikus. Tai mūsų teisė rinktis ko norime iš gyvenimo, jei tai yra savas verslas, edukacija, labdaringa veikla, karjeros laiptai, o gal ir tie patys puodai ir vaikai - valio, svarbu, kad pasirinkta ne už Jus. Tačiau vis dažniau girdžiu, kad ypač mergaitėms nuo mažų dienų įdiegta DUOTI, būti geroms ir paklusnioms. Tai tęsiasi ir kai jau esame moterys, nebe mergaitės, tik duodame jau kitaip – savo laiką, dėmesį, skanesnį kasnelį, dovanas, metame savo prioritetus ir darbus, kad padėtume kitiems. Kaip dažnai sustojame ir pasakome SAU AČIŪ?

Kviečiame šią tarptautinę moters dieną švęsti SAVE. SHILTA BOX dovanos sau yra dar ypatingesnės ne tik dėl to, kad 100% tikime savo produktų kokybe, bet ir dėl to, kad kiekvienas produktas supakuojamas kaip dovana, taip Jums lieka išpakavimo malonumas ir momentas sau. Jei į užsakymo komentarą parašysite, kad dovana skirta sau, pridėsime ir sveikinimo tekstą, skirtą tik Jums, kuris dovaną pavers dar ypatingesne.

Tad per tarptautinę moters dieną sveikinkite ir mylėkite save, juk tik prisipildžius savo taurę, daugiau galime duoti ir kitiems.

 O ką dovanoti sau - pasiūlymus rasite "Dovanos sau" kolekcijoje.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą